Max Verstappen Hongarije : 3brtlrjpuswkrm : Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid.

Max Verstappen Hongarije : 3brtlrjpuswkrm : Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid.. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Max verstappen crashte met zijn bolide in de ronde naar de grid. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. De oefensessie werd echter vooral gekenmerkt door een crash van yuki tsunoda. Verstappen verklaart achterstand op mercedes in hongarije.

Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. Na de commotie die ontstond omwille van de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen en. Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije.

Verstappen Pakt In Hongarije Eerste Pole Position In Formule 1
Verstappen Pakt In Hongarije Eerste Pole Position In Formule 1 from cdn-1.motorsport.com
Verstappen verklaart achterstand op mercedes in hongarije. Red bull racing repareerde zijn auto vliegensvlug: Het lijkt erop dat max verstappen helemaal klaar is voor de grand prix van hongarije. Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. Na afloop was hij niet helemaal tevreden en bevestigt hij dat het nog beter moet en kan, maar er is zeker nog geen man over boord. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de.

Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden.

Verstappen's race in hongarije 2020: Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Dit zijn de tijden voor de grand prix van hongarije in 2021 gpblog.nl 05:52 grand prix van hongarije f1 in dutch/nederlands. Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije. Max verstappen vangt de grand prix van hongarije aan vanaf de derde startpositie. De oefensessie werd echter vooral gekenmerkt door een crash van yuki tsunoda. Max verstappen start zondag als derde aan de grand prix van hongarije. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Vorig jaar tijdens gp hongarije: De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. De brit bleef zijn titelrivaal max verstappen voor op de hungaroring, met een rondetijd van 1:16.826.

Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Na afloop was hij niet helemaal tevreden en bevestigt hij dat het nog beter moet en kan, maar er is zeker nog geen man over boord. Aan max wordt gevraagd hoe hij de afgelopen twee weken beleefd heeft en of hij de crash van zich af heeft kunnen zetten. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden.

Verstappen Tweede In Gp Hongarije Na Spannend Gevecht 1limburg Nieuws En Sport Uit Limburg
Verstappen Tweede In Gp Hongarije Na Spannend Gevecht 1limburg Nieuws En Sport Uit Limburg from www.1limburg.nl
Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen. Het was goed om te zien dat max geen nadelige gevolgen ondervindt van zijn crash in silverstone, zei technisch directeur toyoharu tanabe van honda f1. Dat kan dit weekend op de hungaroring in hongarije. Verstappen reed in de eerste vrije training de snelste tijd en kwam in de tweede oefensessie tot de derde tijd, op drie tienden van snelste man valtteri bottas. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Na afloop was hij niet helemaal tevreden en bevestigt hij dat het nog beter moet en kan, maar er is zeker nog geen man over boord. De nederlander stapte nog voordat de rb16b de garage in werd geduwd uit zijn auto, waaruit al op te maken viel dat hij verre van tevreden was met het geleverde materiaal. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest.

De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend.

<p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije. Verstappen verklaart achterstand op mercedes in hongarije. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. In hongarije kiest de f1 opnieuw voor het traditionele format na de sprintrace in silverstone. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. Vorig jaar tijdens gp hongarije: De limburger staat achter de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas op de hungaroring. Ja, dat sowieso, zegt max. De brit bleef zijn titelrivaal max verstappen voor op de hungaroring, met een rondetijd van 1:16.826. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton.

Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Na afloop was hij niet helemaal tevreden en bevestigt hij dat het nog beter moet en kan, maar er is zeker nog geen man over boord. Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. Vorig jaar tijdens gp hongarije: Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red.

Verstappen Jaagt Weer Op Hoofdrol In Hongarije Circuit Technischer Dan Oostenrijk Formule 1 Ad Nl
Verstappen Jaagt Weer Op Hoofdrol In Hongarije Circuit Technischer Dan Oostenrijk Formule 1 Ad Nl from images0.persgroep.net
De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders. Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. Ja, dat sowieso, zegt max. Red bull racing repareerde zijn auto vliegensvlug: Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Het was goed om te zien dat max geen nadelige gevolgen ondervindt van zijn crash in silverstone, zei technisch directeur toyoharu tanabe van honda f1.

Op papier kunnen wij niet beweren dat we tot de favorieten behoren. lewis hamilton botste vorig weekend met max verstappen en pakte een controversiƫle overwinning op silverstone.

Ja, dat sowieso, zegt max. Dat kan dit weekend op de hungaroring in hongarije. Christian horner heeft toegelicht waarom max verstappen niet te spreken was over de red bull in hongarije. Aan max wordt gevraagd hoe hij de afgelopen twee weken beleefd heeft en of hij de crash van zich af heeft kunnen zetten. Na de commotie die ontstond omwille van de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen en. Het wordt opnieuw aanpassen voor de teams en rijders. Dit zijn de tijden voor de grand prix van hongarije in 2021 gpblog.nl 05:52 grand prix van hongarije f1 in dutch/nederlands. In hongarije kiest de f1 opnieuw voor het traditionele format na de sprintrace in silverstone. Op papier kunnen wij niet beweren dat we tot de favorieten behoren. lewis hamilton botste vorig weekend met max verstappen en pakte een controversiƫle overwinning op silverstone. Tijdens de kwalificatie op zaterdagmiddag zette de nederlander een 1.15.840 op het bord, waarmee hij zich achter beide mercedessen moet scharen. Red bull racing repareerde zijn auto vliegensvlug: Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook